Сватба във Варна

Първи срещи със сватбения агент

Posted on: 27/06/2009


Accent Decoration Studio

Accent Decoration Studio

Мария е нашия сватбен агент. Както с споменах, спряхме се на студио „ACCENT“. За тях наистина важи правилото, че влагат душа и сърце във всичко, което правят.

По време на първата ни среща си говорихме общи неща, за това как си представям сватбата, разглеждах снимки на декорация, за да се изясни на агентката ни какви са ни изискванията. По този начин тя може да ни състави оферта с различни варианти и цени.

На втората среща вече отидох с милото. Мария ни беше изготвила офертата и ние я разгледахме подробно. Една такава оферта включва примерно варианти за декорация масата на младоженците – лице и гръб, декорация на масите на гостите, на входа и т.н.  А да 🙂 Избрахме си и покани. Вече са поръчани и другата седмица можем да ги вземем 🙂 Хубаво е, когато се поръчват, да се поръчат поне 10 повече в случай, че решите да поканите още хора. Сега ние имаме време до 10 юли да решим окончателно какво искаме като декорация, колко са гостите, за да се знае как да се разпределят масите, колко броя калъфи за столове ще трябват.  Не мога да разбера някои хора, които 2 години предварително си търсят ресторант…….всичко, което искате да направите е постижимо за 3 месеца, даже и по – малко.

И така, тръгваме си от офиса на ACCENT  с готова оферта и успяхме да си харесаме покани.  На следващата ми среща с Мария направо поръчах поканите. Сега ни остана да си намерим и DJ, фото и видео. Имаме си някаква идея, но след две-три срещи ще решим на кого да се спрем 😉 Милото вече писа за Румен Черкезов, но в друга темичка ще ви кажа как протече срещата ни 🙂

3 коментара to "Първи срещи със сватбения агент"

Нали съм спамер.
Значи – за DJ – Черкеза не е лош, но мога да ви препоръчам също добър или поне от който аз съм доволен.
Видео – в никой случай Лусита, АНИ-Видео – може, Лусита или Оги и Оги – не. Фотев Видео Филм ако не му е зает графика – е най-добрият избот. Фотограф – Фотев. 052/509224, 088/8229540. Фотев е класика в жанра – най-добро изпълнение на сватбения филм, най-добра и стабилна ръка. Абе… Вие си знаете, но аз да кажа 🙂

ето така се дава акъл, ще прослушаме ФОТЕВ, сватбата е в петък, не виждам да има причина да му е зает графика, иначе друг вариант за видео също е и АНИ-Видео или РЕДЖИ Видео, на последните сме им гледали сватбено видео на наши приятели и ми харесаха.

П.П. Йордан Jordan’s Show – в никой случай за DJ. Той е известен и като Данчо Традицията – малко му се губи усета…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: